marți, 27 octombrie
România câștigă partida cu Austria-Fotbal
De Mihai Popan - marți, 08 septembrie în categoria Sport
49

Distribuie pe rețelele de socializare

România se impune în fața Austriei cu scorul de 3-2, după un meci cu multe ocazii din partea ambelor echipe. Denis Alibec, atacantul român în vârstă de 29 de ani, deschide scorul partidei printr-un șut plasat din marginea careului, încă din minutul 3. Este cel de al doilea gol pentru Alibec în tricoul naționalei.

Minutul 17 aduce egalarea pentru Austria, în urma unei lovituri libere centrată de Baumgartnner, Hinteregger înscrie golul egalizator. Prima repriză a meciului se încheie 1-1.

Cea de a doua repriză debutează cu golul lui Dragoș Grigore din minutul 51, în urma unei lovituri libere executate de Alexandru Maxim. Fundașul naționalei, Dragoș Grigore, înscrie pentru România în ziua în care a împlinit 34 de ani, fiind primul său gol pentru tricolori.

În minutul 70 al partidei, Alexandru Maxim înscrie cel de al treilea gol pentru România. Ultimele minute ale meciului sunt tensionate datorită ofensivei austriecilor, care reușesc să înscrie golul de 3-2.

Partida dintre Austria și România se încheie cu victoria echipei conduse de selecționerul Mirel Rădoi, echipă care se află la prima sa victorie în cadrul competiției de fotbal Uefa Nations League și urcă pe poziția întâi a clasamentului.


 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri