marți, 27 octombrie
Uefa Nations League
De Mihai Popan - luni, 07 septembrie în categoria Sport
82

Distribuie pe rețelele de socializare

În etapa de ieri a campionatului de fotbal Uefa Nations League, rezultatetele meciurilor au fost: Serbia reușește să scoată egalul cu Turcia, meci care se termină 0-0.

Grecia trece de Kossovo cu scorul de 2-1. Atacantul grec, Dimitrios Limnios, înscrie încă din minutul 2 al partidei, iar celelalte goluri au fost înscrise de Dimitrios Siovas(Grecia) în minutul 51 și de Bernard Berisha(Kossovo), în ultimele minute a celei de a doua reprize.

Rusia câștigă în fața Ungariei cu scorul de 3-2. Spania câștigă meciul cu Ucraina, partidă care se încheie 4-0 pentru spanioli. Fundașul lui Real Madrid, Sergio Ramos, înscrie de două ori în poarta ucrainienilor, un gol fiind înscris din penalty.

Irlanda pierde meciul disputat cu Finlanda cu scorul de 1-0. La fel și în cazul Moldovei, care pierde partida disputată cu Slovenia cu scorul de 1-0.

Malta scoate egalul cu Letonia, partidă care se încheie 1-1. Țara Galilor obține o victorie importantă în fața Bulgariei, datorită golului înscris de fundașul lui Liverpool, Neco Williams, din minutele de prelungire a celei de a doua reprize. Meciul dintre Țara Galilor și Bulgaria se încheie 1-0.

Andora pierde partida disputată cu Insulele Feroe cu scorul de 1-0.

Meciurile de azi se dispută între: Kazakshtan-Belarus, Bosnia și Herțegovina-Polonia, Olanda-Italia, Austria-România, Cehia-Scoția, Irlanda de Nord-Norvegia, Israel-Slovacia, Albania-Lituania.

Singurul meci care începe la ora 17:00 este cel dintre Belarus și Kazakshtan, în rest toate celelalte meciuri se vor juca de la ora 21:45.

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri