marți, 27 octombrie
Evenimente Teatrul Municipal Baia Mare-11/12/13 septembrie
De Mihai Popan - luni, 07 septembrie în categoria Cultură
30

Distribuie pe rețelele de socializare

Weekend-ul acesta Teatrul Municipal Baia Mare va asigura publicului divertismentul prin cele trei piese teatrale ,,Povești din Bucătărie”, ,,Cenușăreasa”, și ,,Suicidal”. 

Primul spectacol, care va încânta publicul, va începe vineri, 11 septembrie, de la ora 19:00. Spectacolul ,,Povești din Bucătărie” înfățișează publicului nostalgia vremurilor din perioada anilor 90, în care cele mai tensionante momente din viața fiecăruia aveau loc în bucătărie. Din distribuție fac parte: Inna Andriuca, Eduard Trifa, Denisa Blag, Eduard Bîndiu, Alexandra Vanci, Dragoș Călin, Mircea Gligor, Petru Damșa. Prețul biletului este de 10 lei studenți/pensionari, 20 de lei fiind prețul integral, iar spectacolul se va ține în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare.

Cel de al doilea eveniment din acest weekend este ,,Cenușăreasa”, care va avea loc pe data de 12 septembrie, de la ora 11:00. Una dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei, scrisă de Frații Grimm, va fi pusă în scenă la Teatrul de Păpuși, prețul biletului fiind 7 lei copii/adulți.

Ultimul eveniment din această săptămână este un spectacol care abordează una dintre temele neconvenționale ale umanității, adică sinuciderea, privită într-o ipostază comică. ,,Suicidal” este inspirat de scrierile dramaturgului italian Luigi Pirandello și expune publicului un aspect atemporal în care poveștile suicidale sunt analizate din mai multe perspective. Spectacolul va avea loc duminică, 13 septembrie, de la ora 19:00. Se va ține în Sala Mare, iar prețul biletului este de 10 lei studenți/pensionari și 20 de lei prețul întreg.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri