miercuri, 21 octombrie
Lista țărilor din "zona galbenă" a fost actualizată
De Daiana Toma-Cioran - marți, 18 august în categoria Social
44

Distribuie pe rețelele de socializare

Lista țărilor sau a zonelor cu risc epidemiologic a fost actualizată conform Hotărârii nr 36 din 21.07.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Listă intră în vigoare de la data de 18.08.2020 ora 0:00 și cuprinde 38 de țări/regiuni în cazul cărora se aplică măsura carantinării timp de 14 zile, la revenirea în România.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a decis ca românii care se întorc din șase regiuni ale Spaniei să intre automat în carantină pentru 14 zile. Măsura este valabilă pentru persoanele care vin din Regiunea Aragon, Regiunea Cataluna, Regiunea Comunidad de Madrid, Insulele Baleare, Țara Bascilor și Regiunea Navarra.

În zona galbenă sunt următoarele ţări: Aruba, Insulele Turks și Caicos, Sint Maarten, Panama, Maldive, Bahrain, Peru, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Columbia, Insulele Feroe, Brazilia, Puerto Rico, Israel, Statele Unite ale Americii, Suriname, Argentina, Kuweit, Costa Rica, Bolivia, Kosovo, Bahamas, Chile, Qatar, Africa de Sud, Republica Dominicană, Kazahstan, Capul Verde, Muntenegru, Luxembourg, Palestina, Republica Moldova, Irak, Regatul Spaniei – regiunile: Aragon, Cataluna, Navarra, Comunidad de Madrid, Insulele Baleare, Țara Bascilor, Bosnia și Herțegovina, Belize, Malta, Guam și Eswatini.

Sursă foto: Facebook.com

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri