sâmbătă, 24 octombrie
Forţele de ordine continuă acţiunile de prevenire şi limitare a infectării cu virusul COVID-19
De Daiana Toma-Cioran - luni, 07 septembrie în categoria Administrație
61

Distribuie pe rețelele de socializare

Poliţiştii le mulţumesc cetăţenilor responsabili care respectă şi au înţeles importanţa măsurilor de protecţie sanitară.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate sâmbătă, 05 septembrie a.c., au participat 98 polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş.

Astfel, la nivelul județului Maramureş, echipele mixte de control au executat trei acțiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 67 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate,  5 mijloace de transport și au fost legitimate 368 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, pentru fapte de natură economică în context COVID-19.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. 

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Sursa: IPJ Maramureș

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri