vineri, 23 octombrie
Salvatorii montani maramureșeni, solicitați în cazul unui accident suferit de un biciclist în vârstă de de 24 de ani
De Daiana Toma-Cioran - luni, 07 septembrie în categoria Actualități
58

Distribuie pe rețelele de socializare

Duminică, 6 septembrie, Serviciul Public Județean Salvamont Maramureș a fost solicitat să intrervină în cazul unui accident petrecut în zona Cavnic. Un apel venit prin 112 a anunțat accidentul unui biciclist pe drumul forestier către stațiunea Șuior, într-o zonă greu accesibilă.

Echipa de prim răspuns a Serviciului Public Județean Salvamont Maramureș s-a deplasat la fața locului, unde a acordat primul ajutor biciclistului în vârstă de 24 de ani. Ulterior, persoana accidentată a fost predată echipajului SMURD și transportată la unitatea medicală pentru investigații.

Managerul Salvamont Maramureș, Dan Benga, a subliniat încă o dată importanța vigilenței și a echipamentului adecvat pentru cei care parcurg trasee montane pe bicicletă. Le recomandăm tuturor celor care pornesc în drumeții montane cu bicileta să se asigure că au dotările corespunzătoare și să rămână vigilenți, indiferent dacă cunosc sau nu traseul. Pe munte, atenția sporită poate face diferența între o experiență plăcută și o situație nefericită, a declarat Dan Benga.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri