sâmbătă, 24 octombrie
Rezultate Liga a II-a-Fotbal
De Mihai Popan - luni, 07 septembrie în categoria Sport
30

Distribuie pe rețelele de socializare

Etapa de fotbal din cadrul Ligii a II-a din această săptămână s-a terminat cu următoarele rezultate: Gloria Buzău obține egalul în deplasarea de la Mioveni, în urma eliminării unui jucător al echipei CS Mioveni scorul se încheie 0-0.

Petrolul Ploiești se impune în deplasarea de la Reșița, partida este câștigată de formația din Ploiești cu scorul de 4-0. Csikszereda Miercurea Ciuc obține egalul în meciul disputat cu FC U Craiova, după o mulțime de ocazii din partea ambelor echipe, scorul final este 1-1. Rapid București câștigă partida jucată cu Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 2-1, iar în urma acestei victorii echipa din București urcă pe locul 2 în clasamentul Ligii a II-a.

În ciuda eliminării jucătorului de la Farul Constanța, Florin Bălan, din minutele de prelungire a primei reprize, golul înscris de Măzărache din minutul 25, închide tabela meciului disputat între Farul Constanța și Aerostar Bacău cu scorul de 1-0. Concordia Chiajna obține o victorie impresionantă în partida jucată cu Unirea Slobozia, care se încheie cu scorul de 3-1. Marcatorii meciului au fost Azdren Llullaku(C.Chiajna), Andrei Hergheligiu(C.Chiajna), Sergiu Arnăutu(C.Chiajna), respectiv Adrian Răduca(U.Slobozia).

ACS Comuna Recea pierde în deplasarea jucată cu Dunărea Călărași, cu scorul de 3-0. Metaloglobus București obține egalul în meciul disputat cu Turnu Măgurele, scorul partidei este 2-2.

Singurul meci al acestei etape care nu s-a jucat încă este cel dintre U Cluj și ASU Poli Timișoara. Partida de la Cluj se va juca azi de la ora 18:30.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri