sâmbătă, 31 octombrie
US Open SUA 2020-Meciurile serii
De Mihai Popan - sâmbătă, 05 septembrie în categoria Sport
22

Distribuie pe rețelele de socializare

În data de 4 septembrie 2020 s-au disputat meciurile de tenis de la US Open, dintre Caroline Garcia și Jennifer Brady, care s-a terminat cu scorul de 2-0, în favoarea jucătoarei de tenis din SUA, J.Brady. Cel de al doilea meci important al categoriei WTA simplu s-a desfășurat între Maga Linette și Anett Kontaveit, care s-a terminat cu scorul de 2-0 în favoarea lui Kontaveit.

La categoria ATP simplu, meciurile serii s-au disputat între Alexander Zverev și Adrian Mannarino, care s-a terminat cu scorul de 3-1, în favoarea jucătorului de tenis german A. Zverev. Ultimele două meciuri importante ale serii au fost între Mikhail Kukushkin și Jordan Thompson, în care toate cele trei seturi sunt câștigate de Thompson, iar meciul dintre Stefano Tsitsipas și Borna Coric a fost câștigat de jucătorul din Croația, B. Coric, cu scorul de 3-2.

Cele mai importante meciuri ale serii la categoriile WTA simplu și ATP simplu sunt: Matteo Berrettini și Casper Ruud, Karolina Muchova și Sorana Cîrstea, de la ora 19:30 și meciurile dintre Alex De Minaur și Karen Khachanov, de la ora 20:00, respectiv meciul dintre Serena Williams și Sloane Stephens, de la ora 21:00.


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri