joi, 22 octombrie
US Open SUA-Meciurile serii
De Mihai Popan - vineri, 04 septembrie în categoria Sport
23

Distribuie pe rețelele de socializare

În cadrul turneului de tenis US Open de ieri, Sorana o învinge pe jucătoarea de tenis din Marea Britanie, Johanna Konta, cu scorul de 2-1. Jucătoarea franceză de tenis, Alize Cornet reușește și de această dată să se califice în următoarea etapă a campionatului în urma victoriei disputate cu Ysaline Bonaventure, cu scorul de 2-0. Ultimul meci important al serii a fost între Sloane Stephens și Olga Govortsova, în care Stephens câștigă ambele seturi cu scorul de 6-2.

La categoria ATP simplu meciul dintre Courentin Moutet și Daniel Evans a fost întrerupt. Meciul dintre Matteo Berrettini și Ugo Humbert este câștigat de către italianul Berrettini cu scorul de 3-0. Ultimul meci important al serii disputat între Jeffrey John Wolf și Roberto Carballes Baena este câștigat de către americanul John Wolf cu scorul de 3-0.

La categoria WTA simplu din această seară, cele mai importante meciuri sunt dintre Caroline Garcia și Jennifer Brady, de la ora 19:30, respectiv meciul dintre Maga Linette și Anett Kontaveit, de la ora 21:00.

La câtegoria ATP simplu, cele mai importante meciuri ale serii sunt dintre Adrian Mannarino și Alexander Zverev, de la ora 21:00, Jordan Thompson și Mikhail Kukushkin, de la ora 21:30 și meciul dintre Stefano Tsitsipas și Borna Coric, de la ora 23:00.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri