miercuri, 28 octombrie
Fotbal-Liga a III-a
De Mihai Popan - vineri, 04 septembrie în categoria Sport
29

Distribuie pe rețelele de socializare

Sezonul competițional al Ligii a III-a a fotbalului românesc va începe pe data de 12 septembrie 2020. În urma deciziei luate de conducerea FRF-ului, acest sezon va fi compus din cate 10 serii care au în componența lor 10 echipe, repartizate în funcție de poziția geografică a orașelor pentru a reduce costurile echipelor în urma deplasărilor.

Echipa care va reprezenta Baia Mare în Liga a III-a este CS Minaur. Prima etapă pe care o va juca echipa băimăreană este cu Progresul Șomcuta Mare. Lotul echipei CS Minaur, pentru debutul noului sezon comeptițional al Ligii a III-a, este compus din Alex Gudea (portar), Eduard Juhasz (portar), Ciprian Duruș (fundaș), Cristian Paul (fundaș), Jean Prunescu (fundaș), Andrei Tînc (fundaș), Răzvan Lupu (fundaș), Cosmin Berindea (mijlocaș), Claudiu Petruș (mijlocaș), Mark Parnău (mijlocaș), Paul Nistor (mijlocaș), Vasile Pop (mijlocaș), Mircea Donca (mijlocaș), Valer Giurgiu (mijlocaș), Cristian Szekely (mijlocaș), Bogdan Minteuan (mijlocaș), Alex Petruș (mijlocaș), Andrei Zete (mijlocaș), Ciprian Stanciu (atacant), Sebastian Serediuc (atacant).

Antrenorul echipei CS Minaur Baia Mare, Dorin Toma a delcarat pentru 24mm:

M.P.: Câți jucători a achiziționat CS Minaur Baia Mare pentru noul lot al echipei?

D.T.: ,,Am reușit să aducem mai mulți jucători în această vară după pierderea mai multor jucători din vechiul lot. Am transferat până în momentul de față 12 jucători și ca să completăm lotul mai avem nevoie de 3-4 jucători.”

M.P.: Care sunt cei 12 jucători?

D.T.: ,,Cei 12 jucători sunt Paul Cristian de la Sănătatea Cluj, Andrei Tînc de la Ripensia Timișoara, Mark Parnău de la Viitorul Tg. Jiu, Claudiu Petruș de la CFR Cluj, Cosmin Berindea de la ACS Comuna Recea, Bogdan Minteuan de la CFR Cluj, Mircea Donca de la Progresul Spartac, Paul Nistor de la CFR Cluj, Ciprian Stanciu de la Progresul Spartac, Vasile Pop de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Sebastian Serediuc de la o echipă de juniori din Spania și Adrian Zete de la Dunărea Călărași.”

M.P.: Ce părere aveți despre noul lot al echipei CS Minaur Baia Mare?

D.T.: ,,Este un lot destul de bun, dar încă nu avem omogenitate și vom lucra mult la acest aspect după finalizarea lotului. Mai așteptăm încă doi jucători în această săptămână, iar pe parcursul campionatului vom încerca să achiziționăm și alți jucători.”


 

 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri