duminică, 25 octombrie
Meciurile acestei etape din Liga a II-a
De Mihai Popan - vineri, 04 septembrie în categoria Sport
22

Distribuie pe rețelele de socializare

În data de 5/8 septbembrie 2020 se desfășoară a doua etapă din cadrul Ligii a II-a a fotbalului românesc. Începând de mâine se vor disputa meciurile dintre Concordia Chiajna și Unirea Slobozia, Dunărea Călărași și ACS Comuna Recea, Turnu Măgurele și Metaloglobus București, Farul Constanța și Aerostar Bacău, Rapid București și Pandurii Tg. Jiu, Csikszereda Miercurea Ciuc și Universitatea Craiova. Primele trei meciuri se vor juca de la ora 11:00, meciul dintre Rapid București și Pandurii Tg. Jiu începe de la ora 17:30, Farul Constanța joacă de la ora 14:00, iar ultimul meci, disputat între Csikszereda și Universitatea Craiova, începe de la ora 20:00.

În 6 septembrie 2020 se vor disputa meciurile dintre CSM Reșița și Petrolul Ploiești, respectiv CS Mioveni și Gloria Buzău. Primul meci se joacă de la ora 13:00, iar cel de al doilea de la ora 18:30.

Duminică se dispută partida dintre U Cluj și ASU Poli Timișoara, de la ora 18:30, iar ultimul meci din cadrul acestei etape este între ACS Viitorul Tg. Jiu și CSM Slatina, care se joacă luni de la ora 17:00

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri