marți, 27 octombrie
Uefa Nations League 2020/2021
De Mihai Popan - vineri, 04 septembrie în categoria Sport
49

Distribuie pe rețelele de socializare

Cea de a doua ediție a campionatului Uefa Nations League a început ieri. În prima ediție, Portugalia a obținut primul trofeu în 2019. Cele 55 de asociații sunt împărțite în patru ligi și în funcție de accesul lor la Uefa Nations League 2020/2021, bazat pe considerentul promovării și retrogradării din 2019. Conform listei de acces, fiecare echipă este împărțită în două poturi.

Liga A este formată din Olanda, Itlaia, Bosnia și Herțegovina și Polonia, care este prima grupă. Cea de a doua grupă este reprezentată prin Anglia, Belgia, Danemarca, și Islanda, iar grupa a treia din Portugalia, Franța, Suedia și Croația. Ultima grupă este formată din Elveția, Spania, Ucraina și Germania.

Liga B are în componența sa pe Austria, Norvegia, Irlanda de Nord și România, în prima grupă. Grupa a doua are pe Cehia, Scoția, Slovacia și Moldova. Grupa a treia pe Rusia, Serbia, Turcia și Ungaria. Ultima grupă este formată din Țara Galilor, Finlanda, Republica Irlandeză și Bulgaria.

Penultima ligă este reprezentată de Muntenegru, Cipru, Luxemburg și Azerbaijan, în prima grupă. Grupa a doua din Georgia, Macedonia de Nord, Estonia și Armenia. Grupa a treia din Grecia, Kosovo, Slovenia și Macedonia, iar ultima grupă este formată din Albania, Belarus, Lituania și Kazakhstan.

Ultima ligă este formată din Insulele Feroe, Latvia, Andora și Malta, în prima grupă. Cea de a doua grupă este formată din Gribaltar, Lietchenstein și San Marino.

Meciurile care s-au disputat ieri au fost între Latvia și Andora, care s-a terminat 0-0, Insulele Feroe 3-2 Malta, Germania 1-1 Spania, Bulgaria 1-1 Irlanda, Rusia 3-1 Serbia, Slovenia 0-0 Grecia, Turcia 0-1 Ungaria, Finlanda 0-1 Țara Galilor, Moldova 1-1 Kosovo și Ucraina 2-1 Elveția.

Meciurile de azi se dispută între Lituania și Kazakhstan, Norvegia și Austria, Italia și Bosnia și Herțegovina, Scoția și Israel, Belarus și Albania, România și Irlanda de Nord, Olanda și Polonia. Singurul meci care începe la ora 19:00 este cel dintre Lituania și Kazakhstan, în rest toate meciurile de azi încep la 21:45.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri