sâmbătă, 24 octombrie
US Open 2020-Meciurile Serii
De Mihai Popan - joi, 03 septembrie în categoria Sport
17

Distribuie pe rețelele de socializare

În cadrul turneului de tenis US Open de ieri, Carolina Garcia câștigă în fața jucătoarei de tenis din Cehia, Karolina Pliskova, cu scorul de 2-0. Cel de al doilea meci important al serii a fost între Shelby Rogers și Elena Rybakina, în care Rogers câștigă ambele seturi cu scorul de 7-5, respectiv 6-1. Anastasija Sevastova pierde în favoarea jucătoarei de tenis din Ucraina, Marta Kostyuk, cu scorul de 2-0.

În cadrul categoriei ATP simplu de azi, englezul Cameron Norrie îl învinge pe argentinianul Federico Coria cu scorul de 3-0, iar francezul Gilles Simon pierde în fața americanului Taylor Harry Fitz în toate cele trei seturi.

Astăzi, 3 septembrie 2020, cele mai importante meciuri ale serii din campionatul de tenis US Open sunt: Sorana Cîrstea și Johanna Konta de la ora 20:00, Alize Cornet și Ysaline Bonaventure vor juca de la ora 21:30, iar meciul dintre Sloane Stephens și Olga Govortsova începe tot de la ora 21:30. Aceste meciuri se vor juca în cadrul categoriei WTA simplu, iar în cadrul categoriei ATP simplu meciurile serii se vor disputa între Courentin Moutet și Daniel Evans, Matteo Berrettini și Ugo Humbert, începând cu ora 21:30, respectiv meciul dintre Jeffrey John Wolf și Roberto Carballes Baena de la ora 21:00.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri