duminică, 25 octombrie
Dan Barna, conferință de presă la Baia Mare
De Daiana Toma-Cioran - marți, 18 august în categoria Politică
6

Distribuie pe rețelele de socializare

Azi, președintele Unuiunii Salvați România (USR), Dan Barna, a susținut o conferință de presă în  Baia Mare cu ocazia depunerii  dosarelor de candidatură pentru primăria și Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, precum și pentru președinția și Consiliul Județean Maramureș.

Alături de Dan Barna au fost prezenți Dan Ivan, președinte USR Maramureș, și totodată candidat pentru primăria Baia Mare, Deputatul Vlad Emanuel Duruș, candidat pentru președenția Consiliului Județean Maramureș și președintele Plus Maramureș, Florin Barbur și o parte din candidații pentru C.L. și C.J.

Dan Ivan: „Suntem singurii care au curajul să înfrunte cuplul Cherecheș Zetea. Alternativa pentru coaliția roșie este USR Plus. Iar alternativa la Cherecheș este Dan Ivan.”

Dan Barna: „Peste tot în țară, Alianța USR Plus  reprezintă perspectiva de viitor și perspectiva de modernizare. Băimărenii au de astăzi o opțiune reală și consistentă în ceea ce însemnă normalitatea și respectul legii. Maramureșenii și băimărenii au nevoie să scape de PSD, să scape de acest fel de administrație în care oamenii sunt o poveste marginală și interesele cetățenilor sunt pe ultimul loc totul fiind un întreg teatru de păpuși coordonat de primarul Cherecheș. Acum aveți, dragi maramureșeni, o alternativă a unor oameni competenți și onești.”

Vlad Emanuel Duruș: „Am convingerea că pot și putem, împreună cu echipa de consilieri ai USR Plus să aducem județului nostru o schimbare reală. În Maramureș noi suntem speranța și alternativa reală în fața unui tandem Cherecheș-Zetea, un PSD revopsit, care ne-a arătat de mult de ce este în stare.”

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri