marți, 27 octombrie
Declarațiile președintelui Klaus Iohannis
De Daiana Toma-Cioran - joi, 03 septembrie în categoria Actualități
18

Distribuie pe rețelele de socializare

 Ieri seară, președintele României  Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă legată de noile măsuri de relaxare ca au fost luate, de cazurile de Sars-Cov-2 care sunt îngrijorătoare și în creștere, de începerea noului an școlar, dar și despre moțiunea de cenzură propusă de sociali-democrați. 

„Dragi români, continuați să fiți responsabili!”

„Azi, din nefericire, am înregistrat noi cifre îngrijorătoare atât în ceea ce privește cazurile noi de infectare, cât și numărul de decese și a celor internați la ATI. În contextul  noilor măsuri de relaxare luate la 1 septembrie cât și apropiata începere a anului școlar, fac un nou apel. Dragi români, continuați să fiți responsabili! Virusul are o singură barieră, grija fiecăruia pentru propia persoană și a celor din jur. Masca, distanțarea socială și dezinfectarea sunt singurele arme pe care le avem acum, în lipsa unui vaccin. Muțumesc cadrelor medicale pentru devotamentul vostru! Autoritățile fac tot posibilul pentru a găsi rezolvările problemelor.”, a declarat Klaus Iohannis.

„PSD nu își poate stăpâni setea de putere”

„Sunt unii care în loc să fie parte acestui imens proces de construcție sunt unii care nu fac altceva decât să pună piedici și să saboteze, mă refer la Partidul Social Democrat. Luni s-a frizat ridicolul în Parlamentul României, timp de mai multe zeci de minute s-a așteptat întrunirea cvorumului necesar pentru dezbaterea și votarea acelei moțiuni de cenzură neavenite. Cu alte cuvinte, chiar cei care au inițiat acest demers nu au reușit să asigure prezența în sală a propriilor parlamentari. Cui i-a folosit acesată discuție politicianistă a PSD-ului, care nu își poate stâpăni setea de putere. Acționează politic nu pentru cetățeni, ci pentru propii membrii. (..) Încetatați cu aceste jocuri cinice!”, a mai spus președintele României.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri