luni, 19 octombrie
Sorana o învinge pe Christina McHale
De Mihai Popan - miercuri, 02 septembrie în categoria Sport
20

Distribuie pe rețelele de socializare

Pe data de 1 septembrie 2020, s-a desfășurat meciul de tenis dintre Sorana Cîrstea, jucătoare de tenis din România și Christina McHale, jucătoare de tenis din SUA, din cadrul campionatului de tenis ,,US Open”. Sorana a învins-o pe McHale în două seturi, câștigând primul set cu scorul de 6-4, iar cel de al doilea cu scorul de 7-5.

Jucătoarea belgiană de tenis, Elise Mertens, o învinge pe germanca Laura Siegemund în ambele seturi, cu scorul de 6-2.  Lauren Davies pierde în fața lui Alize Cornet cu scorul de 2-1. Davies câștigă al doilea set cu scorul de 6-1, iar pe celelalte două le pierde cu scorul de 6-3, respectiv 6-0, în fața jucătoarei belgiene de tenis. Ultimul meci important al serii a fost între Veronika Kudermetova și Iga Swiatek, în care Kudermetova câștigă ambele seturi cu scorul de 6-3. Mihaela Buzărnescu pierde ambele seturi în fața jucătoarei de tenis din SUA, Sloane Stephens, cu scorul de 6-3.

Cele mai importante meciuri de azi se vor disputa între Karolina Pliskova și Carolina Garcia, Elena Rybakina și Shelby Rogers, Marta Kostyuk și Anastasija Sevastova, de la ora 21:30.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri