marți, 27 octombrie
Pakistan interzice aplicațiile de dating
De Roberta-Ioana Vântu - miercuri, 02 septembrie în categoria Actualități
28

Distribuie pe rețelele de socializare

În încercarea de a restricționa conținutul „imoral” și „indecent”, Pakistanul, al doilea cel mai mare stat majoritar musulman din lume, dorește să interzică mai multe aplicații de dating precum Tinder, Grindr, Tagged, Skout și SayHi. Aplicațiile Tinder, Skout și Grindr sunt platforme de dating, iar SayHi este un site de socializare.

Conducerea celor 5 aplicații de dating nu au oferit un răspuns în termenul prevăzut de lege notificărilor emise de către Autoritatea de Telecomunicații din Pakistan astfel, autoritatea are obstacole pe drumul către blocarea aplicațiilor.

Autoritatea de Telecomunicații din Pakistan a declarat că ar putea reconsidera decizia luată în legătură cu blocarea aplicațiilor dacă  „asigură respectarea legilor locale în ceea ce privește moderarea conținutului indecent”.

Pakistan a mai interzis aplicații precum jocul bine cunoscut PUBG până în iulie 2020 și, a trimis un avertisment aplicației chinezești TikTok pentru publicarea anumitor subiecte imorale și obscene pe platformă.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri