marți, 27 octombrie
Trei evenimente au loc weekend-ul acesta în cadrul Teatrului Municipal Baia Mare
De Mihai Popan - miercuri, 02 septembrie în categoria Cultură
23

Distribuie pe rețelele de socializare

Teatrul Municipal din Baia Mare va susține în weekend-ul acesta trei piese teatrale de excepție. ,,Locomotivioara leneșă” este prima scenetă care va fi prezentată pe data de 5 septembrie 2020, de la ora 11:00. Această piesă este o poveste în care oamenii mici încep să cunoască lumea înconjurătoare, punând accent pe relațiile pe care aceștia trebuie să le dezvolte cu cei din preajma lor. Prețul biletului pentru acest spectacol este de 7 lei copii/adulți.

,,Improjoker” este cel de al doilea spectacol care se va susține tot în data de 5 septembrie, de la ora 19:00. Spectacolul de improvizație ,,Improjoker” este unul dintre spectacolele care stârnește curiozitatea publicului. Acesta se bazează pe serii de improvizație sugerate de unul dintre membrii echipei, dar și de public. De obicei spectacolul durează 75 de minute fără pauză. Prețul biletului este de 10 lei pentru pensionari și studenți, 20 de lei fiind prețul integral pentru celelalte categorii.

Cel de al treilea eveniment din cadrul Teatrului Municipal Baia Mare este ,,4 Pereți”, care va avea loc pe data de 6 septembrie 2020, de la ora 19:00. Acesta este un spectacol realizat în perioada pandemiei. Spectacolul-concert va fi reprezentat de către artiștii locali. Conducerea muzicală a evenimentului va fi asigurată de Călin Ionce. Prețul biletului este de 10 lei pentru pensionari și studenți,  20 de lei fiind prețul integral.

Toate cele trei evenimente se vor desfășura pe scena din curtea Teatrului Municipal Baia Mare.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri