marți, 27 octombrie
Festivalul ,,Zilele Maghiare” din Baia Mare
De Mihai Popan - miercuri, 02 septembrie în categoria Evenimente
18

Distribuie pe rețelele de socializare

,,Zilele Maghiare din Baia Mare” este cel mai important festival al comunității maghiare din județul Maramureș, fiind un eveniment de culură și divertisment. Prima ediție a festivalului a avut loc în anul 2006, înființat la început pentru tineretul maghiar din această zonă. Ulterior acest festival se dezvoltă pentru întreaga comunitate maghiară.

Anul acesta are loc a 15-a ediție a festivalului, care se va desfășura de data aceasta în Piața Cetății, cu respectarea noilor reguli impuse de răspândirea virusului SARS-COV-2. Inițial, festivalul avea loc în Piața Libertății, dar din cauza noilor reguli de securitate locația a fost schimbată, zona fiind mai restrânsă,având acces un număr limitat de persoane, în jur de 500.

Festivalul maghiar se va derula în condiții de siguranță generală, perimetrul fiind îngrădit. În acest an, publicul prezent va urmări prestația artiștilor maghiari din zona Transilvaniei, printre care se numără: formația Ego Sum, NoSugar, Dj Loady și mulți alții. 

Această manifestare culturală se va desfășura în perioada 7/13 septembrie 2020, fiind un festival comunitar, iar intrarea la ,,Zilele Maghiare din Baia Mare” este gratuită.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri