vineri, 23 octombrie
Meciurile ACS Comuna Recea
De Mihai Popan - miercuri, 02 septembrie în categoria Sport
30

Distribuie pe rețelele de socializare

La data de 18 august, a avut loc ședința Comitetului Executiv, în urma căreia, Federația Română de Fotbal a hotărât ca sezonul competițional 2020/2021 al Ligii a II-a să înceapă în data de 29 august. Președintele FRF, Răzvan Burleanu, declară că acest sezon competițional se va juca doar tur. După această etapă preliminară, primele șase echipe vor fi repartizate în cea de a doua treaptă a campionatului, ,,play-off” sau ,,play-out”.

Echipa care reprezintă județul Maramureș în cadrul Ligii a II-a este ACS Comuna Recea, datorită performanței reușite în urma victoriei disputate cu echipa CS Minaur Baia Mare. Primul meci al formației maramureșene a fost cel jucat cu echipa AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, disputat pe stadionul central din Recea. Din păcate echipa antrenată de Ciprian Danciu a pierdut cu scorul de 1-0. În urma acestei etape, ACS Comuna Recea a fost repartizată pe locul 18, în clasamentul Ligii a II-a.

Următoarele meciuri pe care formația maramureșeană le va disputa acasă, în cadrul Ligii a II-a a turului, sunt cu echipele Șirineașa, Rapid București, Universitatea Craiova 1948, Petrolul Ploiești, Politehnica Timișoara, Unirea Slobozia, Pandurii Târgu-Jiu, Concordia Chiajna, U Cluj și Școlar Reșița, iar în deplasare va juca cu Dunărea Călărași, Slatina, Aerostar Bacău, Gloria Buzău, Metaloglobus București, Voința Saelele, FC Mioveni, Farul Constanța și Ripensia Timișoara.


 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri