vineri, 23 octombrie
Acţiuni de verificare în contextul stării de alertă
De Daiana Toma-Cioran - marți, 01 septembrie în categoria Actualități
55

Distribuie pe rețelele de socializare

Poliţiştii le mulţumesc cetăţenilor responsabili care respectă şi au înţeles importanţa măsurilor de protecţie sanitară.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activitățile desfășurate ieri, 31 august a.c., au participat 59 polițiști din cadrul I.P.J. Maramureş, jandarmi, poliţişti de frontieră, poliţişti locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ANPC, DSVSA Maramureş, OPC Maramureş şi ai ITM Maramureş.

Astfel, la nivelul județului Maramureş, echipele mixte de control au executat şase acțiuni punctuale. În cadrul acestor activităţi au fost verificate 8 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate,  12  mijloace de transport public în comun și au fost legitimate 314 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 în context COVID – 19.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. 

Vă amintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

Biroul de Presă IPJ Maramureș

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri