sâmbătă, 24 octombrie
PSD a rămas fără patru voturi la Moțiunea de Cenzură
De Daiana Toma-Cioran - luni, 31 august în categoria Actualități
60

Distribuie pe rețelele de socializare

Patru parlamentari PSD nu vor participa astăzi la dezbaterea și votarea Moțiunii de cenzură depusă de Partidul Social democrat împotriva Guvernului Orban.  Dezbaterea a început azi,  la ora 14. Votul nu se va ține în plen, ci în sala Barbu Catargiu. Votul va fi cu bine, iar cei absenți nu își vor putea exercita opțiunea. 

Carmen Dan, fostul Ministru de Interne a anuțat că nu va putea fi prezentă azi în Parlament, pentru că mama ei este bolnavă de Covid-19 , iar ea se află în izolare. Mai lipsesc  Adrian Todor, care se află în carantină pentru că este contact direct al unei persoane infectate cu Covid-19, Cătălin Rădulescu, care are bronșită și așteaptă verdictul medicilor pentru a vedea dacă poate participa la vot, și Valeriu Steriu. 

Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a anunțat că parlamentarii care vor lipsi la votul moțiunii de cenzură fără vreun motiv obiectiv, sau cei care nu vor vota moțiunea, nu vor mai face parte din partid: „” PSD se bazează sută la sută pe voturile parlamentarilor PSD. Cine din PSD nu votează moţiunea de cenzură sau găseşte cauze nerealiste în a nu fi prezent înseamnă că nu face parte din echipa PSD" a declarat Grindeanu.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri