sâmbătă, 31 octombrie
Cazuri confirmate de SARS-CoV-2, la un centru de plasament din județ
De Petruța Gromucz - luni, 31 august în categoria Actualități
45

Distribuie pe rețelele de socializare

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să comunice confirmarea a patru cazuri pozitive la un centru de plasament de pe raza județului. Ne referim la o persoană beneficiară a serviciilor de asistență socială, respectiv trei angajați ai centrului. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică. 

Toți beneficiarii, dar și personalul angajat care își desfășoară activitatea în cadrul centrului au fost testați, iar rezultatele probelor de laborator sunt negative. S-a procedat la dezinfecția centrului. De asemenea, au fost dispuse măsurile specifice pentru protecția beneficiarilor și a  personalului angajat din centru. 

Pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru, le reamintim cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de specialiști, purtarea măștii de protecție în spațiile deschise stabilite prin hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, respectiv păstrarea distanței fizice de protecție sanitară și igienizarea frecventă a mâinilor.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri