duminică, 25 octombrie
Baia Mare a fost alături de Alessia în acest weekend
De Petruța Gromucz - luni, 31 august în categoria Social
73

Distribuie pe rețelele de socializare

La Baia Mare, în acest weekend a avut loc târgul caritabil pentru micuța Alessia. Micuța are nevoie de de o sumă extreme de mare, deoarece luptă cu o boală cruntă, Amiotrofie Spinală Musculară tip 1 (SMA-1). O boală rară pentru care există tratament, dar costul este unul mult prea ridicat. Zolgensma, cel mai scump medicament din lume, cu un cost de 2,1 milioane de dolari, reprezintă salvarea micuței. 

Evenimentul organizat la Baia Mare, în Târgul Auto, a strâns mulți oameni împreună. Copii și părinți au cumpărat și au donat pentru micuța Alessia, sperând să îi facă viața mai ușoară. Personajele de desene animate, Mickey și Minnie, au participat și ele la târg și au animat atmosfera, spre bucuria celor mici. 

Din dorința oamenilor de a o ajuta pe Alessia, s-a strâns o sumă aproximativă de 32.000 de lei. Totuși, micuța mai are încă nevoie de ajutor. Una dintre organizatoarele târgului ne-a comunicat că donațiile care nu au reușit să fie vândute în acest weekend, vor fi repuse la vânzare în cadrului unui alt târg, pentru aceeași cauză. Locația următorului târg nu este încă stabilită, Seini sau Baia Mare fiind pricipalele locații vizate. 

Pentru cei care își doresc să o ajute în continuare pe Alessia, conturile sunt deschise. 

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri