luni, 26 octombrie
Primele meciuri din Liga a II-a
De Roberta-Ioana Vântu - sâmbătă, 29 august în categoria Sport
84

Distribuie pe rețelele de socializare

Astăzi, 29 august, s-au jucat primele meciuri din Liga a II-a. Din păcate, dintre cele 7 meciuri, doar 5 au fost jucate. 

Meciul Metaloglobus vs. Pandurii Târgu Jiu și FC Universitatea Craiova vs. Ripensia Timișoara au fost amânate, deoarece în FC U Craiova au fost înregistrate 6 cazuri de COVID-19, iar în Pandurii, 7 cazuri au ieșit pozitive și 2 au ieșit cu testul neconcludent. În cazul meciului dintre FC U Craiova și Ripensia Timișoara, s-a hotărât că meciul se va reprograma cu prima dată disponibilă, dar nu mai devreme de 7 zile. Pentru cel de-al doilea meci amânat nu s-a luat nici o hotărâre.

Comuna Recea a avut ghinion și a pierdut în fața echipei Csikszerada Miercurea Ciuc cu scorul de 0-1, Levente Bara fiind cel care a reușit să înscrie în prima repriză, în minutul `30.

De acest ghinion au avut parte încă două echipe, CSM Slatina în meciul cu Dunărea Călărași, care au pierdut cu 0-1, și echipa Turris Turnu Măgurele în meciul cu Slobozia, care au pierdut cu același scor. Alexandru Muscă a schimbat scorul de la 0-0 la 0-1 în repriza a doua, minutul 90+1`.

SCM Gloria și Concordia Chiajna au încheiat meciul cu scor egal. Adrian Chica-Rosa a înscris primul gol în minutul 5` iar, ultimul gol a fost dat de Azdren Llullaku (Concordia Chiajna) în minutul 14`.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri