marți, 27 octombrie
România a câștigat cu 2-1 în fața Europei
De Roberta-Ioana Vântu - vineri, 28 august în categoria Sport
44

Distribuie pe rețelele de socializare

Joi, 27 august, au avut loc trei meciuri care au ținut fanii cu sufletul la gură pe întreaga durată a meciului. Din păcate, doar două din cele 3 echipe au reușit să se califice în Europa League.

FC Botoșani a câștigat meciul contra Ordabasy în primul tur al prelimiariilor Europa League cu scorul de 2-1, astfel, reușind să se califice în turul doi al campionatului. Marcel Holzmann a fost cel care a deschis tabela de marcaj în minutul `25, după el, urmând May Mahlangu (Ordabasy) în minutul `31. Marko Dugandzic a fost cel care a dat ultimul gol al serii în minutul `33.

FCSB a învins Shirak-ul cu 3-0 și a reușit să se califice.  Cei trei marcatori au fost Darius Olaru în minutul `34 într-o acțiune la care au participat și Florinel Coman și Florin Tănase. Florin Tănase a înscris următorul gol într-un penalty din minutul `65, iar Alexandru Buziuc a fost cel care a încheiat meciul schimbând scorul de la 2-0 la 3-0 în minutul `84. 

Din păcate, Universitatea Craiova nu a reușit să învingă în disputa cu Lokomotive Tbilisi și prin urmare, a fost eliminată din Europa League. Craiovenii au încercat să se salveze în minutele de prelungire dar, doar Ștefan Baiaram a reușit să înscrie o singură dată pierzând meciul cu scorul de 2-1.

Distribuie pe rețelele de socializare

Alte știri